'HALKÇI BAŞKAN' PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BİNLERLE BULUŞTU!
23.06.2014

MEZİTLİ BELEDİYESİ'DEN 'HALK BAHAR PİKNİĞİ' ETKİNLİĞİ

'Mezitli Belediyesi Halk Bahar Pikniği' etkinliği Kuyuluk Çamlığı'nda gerçekleşti.

13 Nisan Pazar Günü Saat 11.00'da başlayan 'Mezitli Belediyesi Halk Bahar Pikniği' etkinliğine yaklaşık 2 Bin kişi katıldı.

Etkinliğe eşi Sembol Tarhan ile katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Vahap Seçer, İsa Gök ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım ile birlikte tüm davetlileri tek tek selamladı.

Coşkulu kalabalığa yorucu seçim çalışmaları sonrası zaferi hep birlikte göğüslediklerini belirten Başkan Tarhan, "Bu zafer hepimizin ortak başarısıdır. Söz verdiğimiz gibi 'Halkın Belediyesi'ni hayata geçiriyoruz. Herkesin, her kesimin, halkın belediye başkanı olduğumu buradan bir kez daha yineliyorum. Mezitli'de seçim sonuçlarına baktığımızda Mersin genelinde en fazla oyunu yükselten ilçe olduk. Bu başarı hepimizin. Göreve başlar başlamaz, ilk olarak belediyemizin kapısını halkımıza açtık. Her hafta Salı günleri 'Halk günü' yapıyor, halkımızın sorunlarını ve taleplerini aracısız dinliyor, çözümler üretiyoruz. Fırsat buldukça esnaflarımızı ve halkımızı ziyaret ediyoruz. Halkımızla beraber köylerimizi ziyaret edeceğiz. Köylüyle kentliyi buluşturacağız. Halkımızla kaynaşmayı sağlayıp, bir olacağız, birlik olacağız. Destekleriniz için ve piknik etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra 3 ayrı yerde kurulan yemek stantlarında halka yemek ikramında bulunuldu. Başkan Tarhan ve milletvekilleri yemek kazanın başına geçerek halka yemek dağıttı.

Yemekten sonra müzik eşliğinde halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Binlerce insan doyasıya eğlendi.

Etkinlik ile ilgili resimler

Etkinlik ile ilgili resim bulunamadı