BAŞKAN TARHAN, "MEZİTLİ'Yİ BİRLİKTE YÖNETİYOR VE BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ"
23.06.2014

Mezitli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde, bank yapım çalışmasına, çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve ekibi göreve geldiklerinden beri somut olarak gerçekleştirdikleri projelerle Mezitli’ye katkı sunmaya devam ediyor. Tarhan, göreve geldiğinden beri dur durak bilmeden çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yaklaşık 20 gündür, Mezitli’de görevde olan Başkan Tarhan, hizmet zincirinin son halkasını, gönüllü vatandaşlarla yapılan bankların yapımı oldu.

Bayan Tarhan'da gönüllülerle bank imalatı yaparak boyasını yaptı!

Çalışmalara katılanlar arasında lise öğrencisinden, üniversite öğrencisine, ev hanımından, emeklisine her yaştan gönüllerin yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan'da katıldı. Mezitli'yi birlikte yöneteceklerini ve birlikte güzelleştireceklerini söyleyen Başkan Tarhan, "Göreve gelir gelmez Mezitli'de değişimi herkese hissettireceğimizi söylemiştik. Yapacağımız bütün uygulamalarımız halkın yararına olacaktır. Halkımızla birlikte bu tarih kokan ve güzelliği gizli kalmış ilçemizi Türkiye'nin en gözde ilçesi yapmak için gece gündüz çalışacağız. Kentimiz yararına herkesi dinliyor, herkesin fikrini alıyoruz. Halkın belediyesinde herkese görev vardır. Etkinliklerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat edebilir" dedi.

Köylerden gönüllere katıldılar

Mezitli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde, bank yapım çalışmalarına katkıda bulunmak için Cemilli’den gelen Nusret Hanım Mezitli’nin güzelleşmesi adına şunları söyledi: “Mezitli’nin güzelleşmesini bende diğer arkadaşların da çok istiyoruz. Cemilli’de yaşıyorum ve oradan geliyorum. Mezitli’nin hünerli kadınları olarak belediyemize katkı yapabileceğimiz çok şey var. Çocuklarımıza güzel, temiz bir Mezitli bırakmak istiyoruz. Mezitli’de yaşayan kadın ve erkekleri hünerlerini sergilemeleri için bizimle çalışmaya davet ediyorum” dedi.

Etkinlik ile ilgili resimler