HALK, BELEDİYE EL ELE, MEZİTLİ AYDINLIK GELECEĞE
23.06.2014

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın liderlik yaptığı “Temiz Sahil Temiz Mezitli” etkinliği sabah 08:00 de Tece Sahili’nden başladı. Etkinlik CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Mezitli ilçe yöneticileri, birim müdürleri, personeller ve çok sayıda halkın katılımıyla gerçekleşti. Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız her çalışmada halkımızla birlikteyiz açıklamasını yapan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan : “Göreve başlar başlamaz söylediğimiz şuydu; her şeyi halkımızla birlikte yapacağız, halkımız bizim çalışmalarımıza katılacak demiştik, bunu gerçekleştiriyoruz. Bugün ki çalışma da onlardan biri, çevreye duyarlı olacağız. Yaz sezonu öncesi sahilimizde, halkımızla, çalışanlarımızla, milletvekilimizle birlikte bir temizlik yaptık. Sahilimizde yaptığımız bu temizlik kampanyasını Viranşehir’den başlayarak, tüm sahilimizi Tece’nin sonuna kadar gruplar halinde çevre temizliğini yaptık. Bundan sonra da site sakinlerimizin, halkımızın, her yaş grubundan Mezitli halkının çevreye duyarlı olmasını istiyoruz. Bizlere destek olmalarını istiyoruz. Biz de tabiî ki belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde onlara, temizlik aydınlatma gibi konularda yardımcı olacağız. Duşuyla tuvaletiyle, halkımız, bu yaz daha temiz bir sahilde denize girecekler. Mezitli’de herkes yaşamak isteyecek diyorduk, gerçekten de, çalışmalarımızı görenler Mezitli’de yaşamak isteyecekler, bu konuda güzel mesajlar alıyorum, bu da bizi mutlu ediyor. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Başkan Tarhan: Yapmak Kadar Önemli Olan Bir Diğer Şey, Yapılanı Korumaktır Başkan Tarhan: “Dün park bahçeler müdürlüğümüzde halkımızın katıldığı bank imalatı çalışmamız vardı, buraya katılan gönüllülerimiz, bir haftada 200 adet bank imalatı gerçekleştirdi. Bu gün burada halkımızla birlikte sahilimizi temizledik. Yaptığımız bu çalışmalar Çağdaş bir Mezitli yaratabilmek için. Halkımızdan ricamız yapılan hizmetleri sahiplenip onu korumalarıdır” açıklamasını da yaptı. Bu sahiller Türkiye’nin en güzel sahilleri Mezitli Belediyesi’nin çok güzel bir işe imza attığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı “Bu temizlik çalışmasındaki amaç ,insanlar bir araya getirerek kaynaşmasını sağlamak , sahil temizliği yapmak ve halkımıza temizlik bilincini vermek. Bu sahiller Türkiye’nin en güzel sahilleri, maalesef zaman, zaman hor kullanılıyor. Bu konuya dikkat çekmek için yapılan temizlik çalışmasına kızımla birlikte katıldık ve temizlik yapıyoruz” dedi. Yaklaşık üç saat süren sahil temizlik çalışması sonunda tertemiz bir görüntü ortaya çıktı. Sahili hep böyle görmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, Başkan Tarhan’a bu çalışmayı gerçekleştirdiği için teşekkür ettiler.

Etkinlik ile ilgili resimler