BAŞKAN TARHAN İŞÇİLERLE OMUZ OMUZA
23.06.2014

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçilerle omuz omuza yürüdü.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mezitli Belediye çalışanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, tren istasyonundan başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar birlikte yürüdüler. Birçok sivil toplum kuruşları ve sendikalarında katıldığı 1 Mayıs etkinliği Cumhuriyet Alanı’nda coşkuyla kutlandı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mezitli Belediye çalışanları ‘Yaşasın 1 Mayıs’ ve ‘Yaşasın Emek ve Dayanışma Günü’ sloganlarıyla Cumhuriyet Alanı’nda seslerini duyurdular.

BAŞKAN TARHAN “İŞÇİLERİMİZİN HAKLI MÜCADELERİNDE YANINDAYIZ”

İşçilerin tüm baskılara karşı mücadelelerini onurlu bir şekilde sürdüreceklerinin altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan “1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramını kutluyoruz. Tüm işçilerimiz onurlu bir direniş hareketi sergiliyor. Ankara’daki tüm baskılara karşı, İstanbul Taksim Meydanı’nda işçilerimiz mücadelelerini sürdürüyor. 1977’deki en son yaşadığımız işçilerin mücadelesinin aynısını şuan da ‘Taksim’e Hayır’ diyen hükümete karşı, Taksim’deki işçilerimiz sergiliyor. Mersin’de de bizler belediye işçilerimizle birlikte bu harekete katılıyoruz. Bu vesile ile tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce işçi ve emekçi sloganlar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendiler.

Etkinlik ile ilgili resimler