Anneler Günü’nde Mezitli Belediyesi Mezarlıkta Çiçek Dağıttı
23.06.2014

Anneler Günü’nde Mezitli Belediyesi başkan vekili Müslüm Duru ve meclis üyeleri, belediye personeli, Mezitli Mezarlığı’nda, annelerini ve yakınlarını ziyaret eden vatandaşların Anneler Günü’nü kutladı, onlara çiçek dağıttı. Mezitli Mezarlığı’nda bulunan şehitliği de ziyaret eden başkan vekili ve beraberindeki heyet, mezarlıkta ki ziyaretin ardından Mezitli Belediyesi ana binasının önünde, vatandaşlara çiçek dağıttı. Tüm annelerin, anneler gününü kutlayan Belediye Başkan vekili Müslüm Duru: “Anneler Günü’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yetiştirdiğimiz yaklaşık iki bin çiçeği vatandaşlarımıza dağıttık. Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim” dedi.

Engelliler Günü’nde Engelli Anneleri de Unutulmadı

Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve belediye başkan vekili Müslüm Duru belediye önündeki çiçek dağıtımının ardından mahalle muhtarlarıyla birlikte Mezitli’de ki engelli vatandaşlarımızın bulunduğu üç evi ziyaret etti. Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun kaymakamlık yardımının yanı sıra başkan vekili Müslüm Duru’da annelere çiçek verdi. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu: “Anneler Günü münasebetiyle, hem de engelliler günü dolayısıyla belediyemizin tespit ettiği birkaç aileye ziyarette bulunuyoruz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Etkinlik ile ilgili resimler