GÖNÜLLÜLER ÇOĞALIYOR, MEZİTLİ GÜZELLEŞİYOR
23.06.2014

GÖNÜLLÜLER ÇOĞALIYOR, MEZİTLİ GÜZELLEŞİYOR

Mezitli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Mezitli’li Gönüllüler "Birlikte Yapalım, Birlikte Koruyalım" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Her geçen gün çoğalarak büyüyen Mezitli’li Gönüllüler, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün boyama ve peyzaj çalışmalarına katıldı.

Mezitli Belediye Ortaokulu gönüllü öğrencileri, belediye ekipleriyle birlikte okullarının bahçe duvarlarını boyadı. Çocuk gönüllüler, boyama çalışmalarına katıldıkları için mutlu olduklarını gözlenirken, kentin güzelleşmesine de katkıda bulundular. Bir diğer Gönüllü grubu ise Mezitli Yeni Mahalle’de bulunan Masal Park içerisindeki elektrik panosuna çeşitli figürleri resimlediler.

Başkan Tarhan, “Katkıda bulunan tüm gönüllülere teşekkürler”

Gönüllülerin çalışmaları hakkında bir açıklama da bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’yi birlikte yönetiyor ve birlikte güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Mezitli’li Gönüllülerin her geçen gün çoğalarak büyüdüğünü belirten Başkan Tarhan, “Mezitli’de her şeyi halkımıza soruyor, halkımızla birlikte yapmayı sürdürüyoruz. Mezitli’de yaşayan herkes ilçemizin güzelleşmesi için katkıda bulunuyor. Bunun en büyük örneği Mezitli’li gönüllülerimizin çalışmalarıdır. İlk etapta bank boyama, çöp kutularının hazırlanması ve parkların bakımına katkıda bulunan gönüllülerimiz, okul, elektrik panosu ve park boyamalarına da başladı. Yapılan çalışmalar kentimize renk kattı. Bütün gönüllülerimize emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimizin değişmesi, gelişmesi ve güzelleşmesi için tüm vatandaşlarımızın katkılarına ihtiyacımız var. Gönüllü olarak çalışmalarımıza katılmak isteyen herkes www.mezitli.bel.tr adresindeki gönüllü formunu doldurarak başvuru yapabilirler ” ifadelerini kullandı.

Etkinlik ile ilgili resimler