Miniklerden Anneler Günü sürprizi
12.05.2017

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde minik çocuklar annelerine Anneler Günü sürprizi yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı ve okulda görev yapan tüm öğretmenlere bisiklet hediye ettiği etkinliklerde minikler, anneleriyle defile heyecanı yaşarken, çeşitli yarışmalarda gerçekleştirildi.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde Anneler Günü etkinliği gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve ailelerin katıldığı etkinlikte, anneleriyle birlikte özel olarak hazırlanmış tişörtlerle podyuma çıkan minikler, çeşitli yarışma ve oyunlarla unutulmaz bir gün geçirdiler. Şarkılar eşliğinde dans ederek podyumda yürüyen anneler ve çocukları izleyicilerden büyük alkış aldı. Günün anısına özel olarak hazırlanmış ikramlarında sunulduğu etkinliklerde Başkan Tarhan da, Anneler günü nedeniyle görev yapan tüm öğretmenlere bisiklet hediye etti.

ANNENİN DEĞERİ KAYBEDİNCE ANLAŞILIYOR

Etkinlik öncesi bir konuşma yapan Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Nezaket Aktaş ve Koordinatörü Figen Hocaoğlu, okulda yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi. Anne sevgisinin önemine değinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, herkes için en değerli varlığın anne olduğunu söyledi. Annelerin yaşamımızda ne denli önemli olduğunu ancak onu kaybedince anlaşıldığına vurgu yapan Başkan Tarhan, “Hiçbir sıcaklık anne sıcaklığının yerini tutmaz. Annelerimize en iyi şekilde sahip çıkmamız gerekiyor. Aslında insan en başta sevgiyi annesinden öğrenir. Çocuklar annelerine şefkatle, annelerde çocuklarına şefkatle sarılmalılar” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nin şuan Mersin’in en iyi okulu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Türkiye’de ilk kez belediyenin işlettiği bir eğitim kurumunda böylesi başarı sağlamış olmak gurur verici. Önümüzdeki yıllarda çıtayı daha da yukarıda tutacağız. Her geçen yıl daha iyi olanaklara sahip bir okulumuz olacak. Biz bunlara ek olarak tüm imkanlarımızdan çocuklarımızın yararlanmasını hedefliyoruz. Yüzme havuzlarından, kurslarımızdan yararlanabilecekleri gibi düzenleyeceğimiz etkinliklerde de çocuklarımızla birlikte olmak istiyoruz. Mezitli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı olduğu gibi çocuklarımızın da mutluluğu en büyük hedefimiz. Yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları büyütmek de siz değerli halkımızın en büyük görevi olmalıdır” diye konuştu.