BİNLERCE KİŞİLİK KORONUN EŞLİĞİNDE FATİH ERKOÇ ŞARKILARI
15.05.2017

16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alan pop ve caz müziğin vazgeçilmez ismi Fatih Erkoç, Mezitlilillere unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkıların yanı sıra sempatik tavırlarıyla da müzikseverlerden tam not alan Erkoç’un şarkılarına, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan başta olmak üzere binlerce kişilik koro eşlik etti.

6-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın önde gelen klasik müzik sanatçılarını ağırlayan 16. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nde Mezitli’de Fatih Erkoç rüzgarı esti. Soli Pompeiopolis Festival Alanı’nda gerçekleşen konsere CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra binlerce müziksever katıldı. Müzikseverler, konser için hazırlanan platformun yanı sıra sahil de ve çimlerin üzerinde birbirinden doyumsuz şarkıları dinleme şansı yakaladı.

‘Ellerim Bomboş’, ‘Gitme’, ‘Sensiz Olamam’, ‘Senden Kalan Tek Anı Bu’ yılların eskitemediği şarkılarının yanı sıra ‘Bir Başkandır Benim Memleketim’, ‘Islak Islak’, Çay Elinden Öteye’, ‘Hayat Bayram Olsa’ gibi birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Erkoç’a, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da günün anısında bir teşekkür plaketi ve üzerinde Soli Pompeopolis Sütunları resminin yer aldığı bir biblo hediye etti.

Kendisi için farklı ve özel bir gece yaşadığını ifade eden Fatih Erkoç, “Bu kadar aydın ve sanatı seven bir toplulukla bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Belirli bir yaşın üzerindekiler şarkılarımı ancak bilir derken bir hayli yüksek oranda gençlerin olduğu izleyicilerin hep bir ağızdan şarkılarıma eşlik etmesi ayrıca gurur verici. İnce davranışından ve bizi yalnız bırakmadığı için Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Mezitli halkının aydın ve sanatsever bir yapısının olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Fatih Erkoç’u Mezitlimizde ağırlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mezitli, birbirinden önemli sanatsal etkinliklerin peş peşe yaşandığı bir sanat şehri. Kısa bir süre sonra 3-4 Haziran tarihleri arasında 8. Soli Pompiopolis Güneş Festivali’nde yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacağız. Tüm halkımızı düzenlenen etkinliklere katılmaya ve coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz. Çünkü halkımızın desteği oldukça yaptığımız hizmetlerin bir anlamı olur ve daha da büyür” dedi.