Babalar Günü’nde 50 talihliye 50 bisiklet
19.06.2017

Bisiklet kullanımını arttırmak amacıyla binlerce kişiye bisiklet dağıtan Mezitli Belediyesi, Babalar Günü nedeniyle Mezitli Kart’ın kullanıcılarına 50 adet bisiklet hediye etti. Mezitli Kart tarafından çekilen kura ile belirlenen talihliler, Babalar Günü’nde bisiklet kazanmanın heyecanını yaşadı.

Mezitli Belediyesi, daha sağlıklı ve mutlu bir Mezitli için çalışmalarına emin adımlarla ilerliyor. İlçenin dört bir yanına bisiklet yolları yapan Mezitli Belediyesi, bisiklet kullanımını arttırmak ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla çeşitli zamanlarda bisiklet dağıtımını sürdürüyor. Özel günlerde bisiklet dağıtarak vatandaşların yüzünü güldüren Mezitli Belediyesi, Babalar Günü’nde babaları unutmadı. Mezitli Kart internet sitesinde başlatılan kampanya kapsamında çekilişle belirlenen 50 talihliye bisiklet hediye etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından Tece İlköğretim Okulu’nda kurulan iftar öncesi gerçekleşen törende, talihliler bisiklet kazanmanın heyecanını yaşadı.

BİSİKLET KULLANIMINI ARTTIRDIK

Mezitli’de bisiklet kullanımını arttırmak istediklerini belirten Başkan Tarhan, “Sağlık Bakanlığı, belediyemiz tarafından yapılan yollarından dolayı bisiklet verdi. Bizlerde çeşitli zamanlarda bu bisikletlerimizi vatandaşlara hediye ediyoruz. Mezitli Kart uygulamamızla gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla bisiklet dağıtımı yapıyoruz. Babalar Günü nedeniyle de kampanya düzenledik. Kampanyalarımız da her hangi bir kriter belirlemiyoruz. Sadece Mezitli Kart’ı olanlar çekilişlerimize katılarak, bisiklet sahibi oluyorlar. Kadın ya da erkek ayrımı yapmadık. Çekilişte kazanan kadınlar oldu. Onlarda Babalar Günü nedeniyle eşlerine ya da babalarına hediye edeceklerdir. Her zaman dediğimiz gibi Mezitli’yi bisiklet kenti yapmak istiyoruz. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu vesile ile herkese hayırlı iftarlar diliyor, tüm babaların bu özel gününü kutluyorum” şeklinde konuştu. Vatandaşlar, bisiklet dağıtımı sonrası Tece İlköğretim Okulu bahçesine kurulan iftar sofrasında oruçlarını açtı.