Başkan Tarhan, Türkiye'de Örnek Belediyeyiz
07.10.2017

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ankara'daki The Green Park Otel'de düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanlık seçimine katıldı.

3 dönemdir TBB Başkanlığı görevini yürüten eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa etmesi nedeniyle gerçekleşen toplantı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Türkiye'nin farklı bölgelerinden çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin yanı sıra davetliler de hazır bulundu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk ile birlikte izledi.

MEZİTLİ'NİN ADINI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Sosyal Belediyeciliğin önemine dikkat çeken Başkan Tarhan, Belediyelerin insan üzerindeki etkilerinden bahsederek, "İlçemizde düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle vatandaşlarımızın sosyal yaşama katılımlarını sağlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halk odaklı çalışmalar yapıyoruz. İlçemizde çeşitli uygulamalarla Türkiye'de kısa sürede ses getirdik. Birçok uygulamamız diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor. Çalışmalarımızda emin adımlarla ilerliyor, Mezitlimizin adını sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyurmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı