50. evlilik yıldönümde Başkan sürprizi
11.10.2017

Her fırsatta toplumun farklı kesimleriyle kucaklaşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Aktaş ailesinin evini çat kapı ziyaret etti. Ailenin ortanca kızı olan Meryem Alpay, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a kısa mesaj atarak, anne ve babasının evliliklerinin 50. yıldönümünü kutlamak için davet etti. Bunun üzerine harekete geçen Başkan Tarhan, Yeni Mahalle’de oturan Aktaş ailesinin evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tarhan’ı karşılarında gören aile bireyleri, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kafiye Aktaş (65) ve Mehmet Aktaş’ın (69) çocukları tarafından ilk defa düzenledikleri evlilik yıldönümüne şahitlik eden Başkan Tarhan, aile ile tanışma fırsatı buldu. Samimi ve keyifli bir ortamda geçen ziyarette, Aktaş çifti kendileri için hazırlanan pastayı keserek, Başkan Tarhan ile birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Aktaş ailesinin ortanca kızı Meryem Alpay ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek; “Bizleri bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Kendisiyle tanışma fırsatı bulduk, çok sevdik. Çok güleryüzlü yapıya sahip. Samimi ve beyefendi bir insan. Evimizi ziyaret ederek bize sürpriz yaptı. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

AKTAŞ AİLESİNE SÜRPRİZ YAPTIK

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise; “Çocukları ve torunları Aktaş çiftine sürpriz yapmışlar. Benim de geleceğimden haberleri yoktu. Çat kapı ziyaret etmek istedik. Çok mutlu oldular. Kafiye ve Mehmet Aktaş çiftinin böyle önemli bir gününde bulunmak benim de çok mutlu etti. Çiftimize ve değerli ailesine nice mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca misafirperverlikleri için de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.