“JEANNE D’ARC” ADANA’DA SAHNEYE ÇIKTI
26.10.2017

Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu Adana’da sahneledi. Dördüncüsü gerçekleştirilen ‘Şehir Tiyatroları Buluşması’nda Adanalı sanatseverlerle buluşan oyun büyük beğeni kazandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 4’üncüsünü organize ettiği Şehir Tiyatroları Buluşması kapsamında Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu sahneye aldı. Geçtiğimiz yıl Mezitli’de haftada iki kez sahnelenen ve yoğun ilgi gören oyun Adanalı sanatseverlerden de tam not aldı. Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, Fransa’nın kurtuluş mücadelesinden bir kesitin konu edildiği ve günümüz Türkiye’sine de göndermelerin olduğu Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü isimli komedi oyunu sonrası Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Konservatuar ve Tiyatro Şube Müdürü Muzaffer Aktaş, tiyatrocular Yaşar Uraslı, Tamer Güven, Başak Karatepe, Vedat Yalçın ve Mezitli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Aksöz’e çiçek ve plaket verdi.