CHP Liderinden Başkan Tarhan’a teşekkür
31.10.2017

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı’na katılan ve destek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür belgesi gönderdi.

Kılıçdaroğlu’nun ıslak imzasının da yer aldığı teşekkür belgesinde “26-29 Ağustos tarihlerinde Çanakkale Eceabat’ta gerçekleştirilen Adalet Kurultayı’na katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” ibarelerine yer verildi.

Adalet hakkının en temel hak olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Ülkemizin kuruluşundan bu yana en temel yapı taşlarından birisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, son dönemde en çok sorgulanan olgulardan birisi olan adalet konusunda da en yararlı çalışmaları yapmaktadır. Daha adil bir dünyaya dikkat çekmek için gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’ne ve Adalet Kurultayı’na katılarak destek verdik. Bunun sonucunda tarafıma gönderilen teşekkür belgesi motivasyonumuzu arttırmaktadır” diye konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı