Mezitli’den iki firmaya çevre ödülü
13.11.2017

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından sanayi tesislerinin çevre yönetimi konusunda duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenen törende 40 tesise çevreye duyarlılıklarından dolayı ödülleri verildi. Törende Mezitli’den iki firma ödüle değer bulundu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Sağlıklı Kentler Birliği Üye Belediye Başkanları ve firma temsilcilerinin katıldığı ‘Sağlıklı Kentler Birliği Çevreci Tesis Ödülleri’ sahiplerini buldu. Eğitim ve konferanslarla üye belediyeleri arasında işbirliği ve deneyim alışverişini sağlayan Sağlıklı Kentler Birliği’nin, sanayi tesislerinin çevre yönetimi konusunda duyarlılığını artırmak amacıyla iki yılda bir düzenlediği Sağlıklı Kentler Birliği Çevreci Tesis Ödül Töreni’nde bu sene 11 üye belediyeden, toplamda 40 tesis çevreye duyarlılıklarından dolayı ödüllendirildi. Mezitli Belediyesi sınırları içinde faaliyet gösteren Aldo Grup-Opat Otomotiv ve Gürsoy Grup Otomotiv ödüllendirildi. Firma temsilcileri ödüllerini Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in elinden aldı.

MEZİTLİ İLE GURUR DUYUYORUM

Sağlıklı kentleşmeyle halkın sağlığını korumanın yanı sıra Mutlu bir kent için çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye’den 40 firmanın ödül aldığı törende Mezitli’den 2 firmanın yer almış olmasının kendisini gururlandırdığını ifade etti. Firmalara çevreci üretim yapmaları nedeniyle teşekkür ettiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “’Mutlu kent Mezitli’ diyerek çıktığımız bu yolda biliyoruz ki, ancak sağlıklı olan insan mutlu olabilir. Mezitli Belediyesi olarak kalite yönetim sistemimizi geliştirerek sağlıklı hizmet üretebilmek için adımlar atıyoruz. Vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam ve spora teşvik etmek amacıyla birçok projeye imza attık. Kentimizin gelişmesi için sürdürdüğümüz mücadele yurtdışında da takdir görmektedir. Dünyadaki gelişmiş kentlerde nasıl bir yaşam imkanları varsa Mezitli’ye de bu imkanları sağlamaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.