Şehit Doğan Anısına Yemek
24.11.2017

Mezitlili Şehidimiz Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan anısına ‘7 yemeği’ düzenlendi. Doğlu Köyü meydanında gerçekleşen yemekte Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan geçtiğimiz günlerde şehit olan Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan için düzenlenen 7 yemeğine katıldı. Doğlu Köyü’nde gerçekleşen yemekte, Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Genel Başkan Yardımcısı Cankurtaran ve Başkan Tarhan şehidin annesi ve eşiyle görüşerek acılarını paylaştı. Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan’ın emanetine sahip çıkmanın en büyük görevleri olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Bizim için canını ortaya koyan bu yiğit evladımıza en büyük teşekkür geride kalanlara sahip çıkarak olacaktır. Bu konuda gereken her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.