Mezitli Belediyesi Cemilli’ye piknik alanı yapıyor
26.12.2017

Mezitli Belediyesi Cemilli’ye piknik alanı yapıyor

Sosyal ve kültürel çalışmalarla adından söz ettiren Mezitli Belediyesi, vatandaşların yoğun talebi üzerine Cemilli Mahallesi’nde piknik alanı oluşturuyor. 5 dönüm arazi üzerinde yapılacak piknik alanında her türlü altyapı imkânının yanı sıra çeşitli kültürel mekânlarda bulunacak.

Mezitli Belediyesi, Cemilli Mahallesi’ne piknik alanı yapıyor. Yoğun talep üzerine Hazine’den alınan 5 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan piknik alanında otopark, tuvalet gibi çok farklı imkânlardan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Piknik alanının yapılacağı Cemilli Mahallesi’nde inceleme gezisinde bulunan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Başkan yardımcısı Osman Günay’dan bilgi aldı.

VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇ DUYDUĞU EKSİKLİKLERİ GİDERİYORUZ

Piknik alanıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Mezitli Belediye Bakanı Neşet Tarhan; “Bu hizmetleri yaparken kent merkezine dönük yatırımlarımız gibi kırsal alanda da önemli ölçüde yatırımlarımız var. Mezitli ve Mersin yazı uzun sıcağı fazla bir bölge ekonomik durumu iyi olanlar yazlığa yaylaya gidiyor. Ekonomik gücü olmayanlar için piknik alanına ihtiyaç vardı. Varsa bile ücretli oluyor. Biz kamu hizmeti üretiyoruz ve en küçük maddi imkânlara sahip insanlarımızı da düşünmek durumundayız. Cemilli Mahallesi’nde hazine arazisine ait 5 dönümlük bir araziyi bedelini ödeyerek satın aldık. Mersin manzarası eşliğinde vatandaşların piknik yapabilecekleri temiz hava alabilecekleri bir yer yapacağız. Otopark alanıyla suyu tuvaleti ve her türlü altyapı hizmetini sunacağız. Vatandaşın ihtiyaç duyduğu büyük bir eksikliği gidermiş olacağız. Halkımız bize güveniyor ve bu toplumsal güvenin karşılığını bu tür hizmetlerle karşılaştırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı