Mezitli’nin minikleri 2018 partisiyle coştu
29.12.2017

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yeni yıl coşkusu yaşandı. 2018 yılını ‘Çılgın Saç Partisi’ ile karşılayan çocukların mutluluğu müzik ve danslarla doruğa çıktı.

Mezitli’nin mutlu çocukları, 2018 yılını çılgın bir partiyle kutladılar. ‘Çılgın Sağ Partisi’ adı verilen etkinlikte, birbirinden ilginç kıyafetlerle dans eden çocukların coşkusu doruğa çıktı. Minikler ve öğretmenlerinin doyasıya eğlendiği etkinliğe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.

Hazırlanan yaş pastayı öğretmenleri ile birlikte üfleyen minikler, 2018’in mutlu bir yıl olmasını dilediler. 2018 yılının minikler ve aileleri için sağlıklı ve neşe dolu geçmesini dileyen Başkan Tarhan, “2018 yılının hepimiz için daha güzel bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılda hepimiz daha uzamış daha büyümüş ve geleceğe daha umutlu bakabilmenizi diliyorum” dedi.