Çocukların Neşet Tarhan sevgisi
10.01.2018

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde tanıştığı 6 yaşındaki Hüsnü Dalkılıç’ı makamında ağırladı.

Her gittiği ortamda çocukların sevgi gösterileriyle karşılanan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın bugün minik bir misafiri vardı. Çocuklara olan sevgisiyle bilinen ve zamanının bir kısmını çocuklarla geçiren Başkan Tarhan, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde tanıştığı 7 yaşındaki Hüsnü Dalkılıç’ı makamında ağırladı. Minik Hüsnü ile sohbet eden Başkan Tarhan, daha sonra sevimli çocuğu makam koltuğuna oturttu. Büyüdüğünde Neşet Tarhan olacağını dile getiren sevimli Hüsnü, “Neşet Başkanım biraz kalk ben oturayım. Sen en iyi başkansın seni çok çok seviyorum” şeklindeki ezberlediği şiiri okuyarak herkesin yüzünü güldürdü. Makam koltuğuna oturduktan sonra; ‘Belediye Başkanı oldun neler yapmak istiyorsun’ sorusuna “her tarafa çocuk parkı yapacağım” şeklindeki cevabı, herkesi kendine hayran bıraktı.

MESAİMİZE SEVİMLİ BİR MOLA

Fırsatını buldukça çocuklarla görüşen ve onlara kitap verdiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Geleceğimizin aydınlık yüzü olan minik çocuklarımızla sıklıkla görüşüyor, onlarla oyunlar oynuyorum. Bugün de çok önemli ve sevimli bir ziyaretçimiz vardı. Minik Hüsnü ile Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi’nde tanışmıştım. Bugün de burada ağırladım ve kendi ağzıyla okuduğu şiiri büyük bir keyifle dinledim. Nerede bir çocuk görsem mesaime mini bir mola veriyorum. Buda çalışma enerjimi arttırıyor” şeklinde konuştu.