Neşet Tarhan’a muhtar desteği
10.01.2018

Mezitli bölgesinde görev yapan muhtarlar Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek desteklerini ilettiler. Başkan Tarhan’a hiçbir siyasi ayrım yapmadan eşit hizmet sunduğu için teşekkür eden muhtarlar, “Gerek halk günlerinde gerekse mahalle ziyaretleriyle halkımızla direk temas eden Başkanımız, bu halkçı tavrını hizmet ederken de gösteriyor. Kendisine teşekkür ederiz” dediler.

Düzenlediği halk günleri ve kamuoyu araştırmaları ile katılımcı ve şeffaf bir hizmet anlayışı sergileyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a ilçede bulunan mahalle muhtarları destek ziyaretinde bulundu. Başkan Tarhan ile hiçbir talepte bulunmadan teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti planladıklarını ifade eden muhtarlar, “Her zaman yanımızda olan başkanımıza, biz de her zaman arkasında duracağımızı göstermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik” ifadelerini kullandılar.

BAŞKANIMIZLA GÜNÜN 24 SAATİ DİYALOG HALİNDEYİZ

Mahallelerinde ki sorunlarla birebir ilgilendiği ve günün 24 saati direk görüşebildikleri için Başkan Tarhan’a teşekkür eden muhtarlar, “Başkanımızın sürekli bizimle diyalog halinde olması bizimde vatandaşımıza karşı elimizi güçlendiriyor ve görevimizi daha rahat yapabilmemizi sağlıyor. Ayrıca sürekli yaptığı mahalle ve ev ziyaretlerinin yanı sıra her hafta düzenlediği halk günlerinde vatandaşımızla direk diyaloğa geçerek bizimde işimizi kolaylaştırıyor” dediler.

YAPILACAK HİZMETE BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ

Başkan Tarhan’ın hangi siyasi görüşte olursa olsun tüm muhtarlarla iyi bir diyalog halinde olduğuna vurgu yapan muhtarlar, “Başkanımız belirli dönemlerde muhtarları bir araya getirerek yapılacak hizmetin planlamasını bizimle birlikte yapıyor. Biz hangi dönemde hangi mahalleye ne kadar hizmet yapılacağını önceden biliyor ve ona göre vatandaşımıza doğru ve sağlıklı bilgi verebiliyoruz. Katılımcı belediyecilik budur. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

MUHTARLARIMIZ HALKIMIZLA ARAMIZDA KÖPRÜDÜR

Destek ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Başkan Tarhan, “Vatandaşlarımızın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi gibi sorunların dışında, onların sosyal ve manevi ihtiyaçlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Halkımızla kurmuş olduğumuz birlik ve kardeşlik duygusunu her geçen gün daha da artıyoruz. İlçemizde bulunan herkesle görüşüyor, gönülden gönülle iletişimizi güçlendiriyoruz. Bunun en doğru yolu düzenlediğimiz halk günleri ve muhtarlarımızla olan ilişkilerimizdir” dedi.

ÖRNEK BİR KATILIMCI BELEDİYECİLİK SERGİLİYORUZ

Halkçı şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik yaptıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Biz göreve hizmet için geldik. Hizmeti üretirken de önemli olan elimizdeki imkânları en doğru şekilde eşit olarak paylaştırabilmek önemli. Elbette mahallelerimizin sorunları olabilir. Muhtarlarımızla görüşerek elimizdeki imkânları eşit şekilde dağıtmaya özen gösteriyoruz. Nereye ne kadar hizmet yapılacağına kendileri karar veriyor ve kimsenin gönlü kalmıyor” şeklinde konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı