ENGELLİLER VE AİLELERİ ‘ENGELSİZ AŞK’ İLE EĞLENDİ
17.02.2018

Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi ‘Engelsiz Aşk’ etkinliği gerçekleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın çeşitli hediyeler dağıttığı etkinlikte engelliler oyun, şarkı ve şiir dolu bir gün geçirdiler.

-------------------------------------

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren Mezitli Kent Konseyi engelliler için unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi. Mezitli Belediyesi Down Kafe’de gerçekleşen etkinliğe katılan engelliler ve aileleri, şarkılar eşliğinde oyun oynayıp dans ettiler, müzik ve şiir dinletisi ile mutlu bir gün geçirdiler. Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler, etkinliğe katılan engellilere ve ailelerine ikram edildi.

BAŞKAN TARHAN, SAHNEDE ENGELLİERLE DANS ETTİ

Etkinliğe katılarak moral veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, engellilerin sahneye çağrısına kayıtsız kalmadı. Başkan Tarhan, sahneye çıkarak engellilerle beraber türkülere ve şarkılara eşlik etti, dans etti oyun oynadı. Engellilere renkli kalem, kitap gibi çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Tarhan, etkinliğe katılan tüm kadınlara gül verdi.

ONLAR MUTLU OLDUKÇA BİZLER DE MORAL KAZANIYORUZ

Yaşamlarını normal insanlara göre daha zor yaşayan engellilere ve ailelerine bir günlük olsun mutlu etmeye çalıştıklarını ifade eden Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, “Bugün engellilerimizle birlikte ‘Engelsiz Aşk’ etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediyeler getirdik onlarla birlikte oyunlar oynadık, ikramlarda bulunduk. Böylesine özel insanlarla birlikte olmak onlar kadar bizlere de moral oluyor. Her zaman olduğu gibi bu özel günümüzde de yanımızda olarak moral veren ve mutluluğumuzu paylaşan Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

ENGELLİLERİN YAŞAMINA DOKUNABİLİYORSAK MUTLU OLUYORUZ

Kentte yaşan her bireyin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Her insana dokunup mutlu olması için çaba sarf ediyoruz. Ama özellikle engelli kardeşlerimiz ve ailelerine daha hassas davranıp hizmet ederken yaşamlarını daha rahat sürdürmeleri için çabalamak durumundayız. Diğer taraftan bu kardeşlerimizle beraber olmak içimi o kadar rahatlatıyor, mutluluk veriyor ki anlatamam. Çünkü onlarda yalan yok, dedikodu yok, kötü düşünce yok. Sadece sevgi var. Belediye olarak yaptıklarımız ile toplumumuzda engelliler daha çok fark ediliyorsa, kafalarında engeller kalkıyorsa doğru bir şey yapmış olduğumuzu kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.