MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI REVİZYONU
20.02.2018

Mezitli İlçemizi de kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 6 Şubat 2018 tarih ve 91 sayılı Meclis Kararı onaylanmıştır. 3194 sayılı İmar Kanununa 8/b maddesi gereğince 9 Şubat 2018 ve 9 Mart 2018 tarihleri arasında 1 ay süre ile askıya çıkartılmıştır. Planlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi ilan panosuna asılmıştır. Eş zamanlı olarak söz konusu Nazım İmar Planı paftaları, plan açıklama raporu ve plan hükümleri Belediyemiz ilan panolarında da askıya çıkartılmıştır.

Planla ilgili 9 Mart 2018 tarihine kadar itirazda bulunabilirsiniz.

Tüm halkımıza duyurulur.

Haber ile ilgili resim bulunamadı