Gönüllü çalıştı üretici kadınlardan tam not aldı
23.03.2018

Gönüllü çalıştı, üretici kadınlardan tam not aldı

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’ndaki standları gönüllük esasına uygun bir şekilde boyayan 55 yaşındaki Özdemir Boyraz, üretici kadınlardan tam not aldı. 5 günde 223 standın boyama işini tamamlayan Boyraz, standları tek başına baştan aşağı yeniledi.

Mezitli Belediyesi’nin gönüllük esasına dayanan çalışmaları, ilçenin güzelleşmesine katkıda bulunuyor. Her geçen gün çoğalan gönüllüler, ilçenin çeşitli yerlerinde farklı çalışmalara imza atıyor. Türkiye’de gurur projesi olarak gösterilen Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda fiziksel şartların iyileştirilmesi için gönüllü çalışmak isteyen 55 yaşındaki Özdemir Boyraz, örnek bir çalışmaya imza attı. Kadın Üretici Pazarı’nda bulunan standlardaki boyaların eskimesi nedeniyle belediyeye müracaatta bulunarak, ücretsiz olarak boyamak istediğini belirten Boyraz, yetkililerden kısa sürede olumlu yanıt aldı. Boyraz, 5 günde 223 standı tek başına boyayarak, kadınlardan tam not aldı.

223 STANDI KARŞILIK BEKLEMEDEN 5 GÜNDE BOYADI

Boyraz’ın bu davranışının Türkiye’ye örnek olması gerektiğine vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’de yaşayan herkes ilçemizin güzelleşmesi için katkıda bulunuyor. Göreve geldiğimiz günden beri devam eden gönüllü çalışmalarımız, kentimize renk katıyor. Kadın Üretici Pazarı’ndaki standların boyanması için teklifte bulunan ve daha önceki mesleğinin de boyacı olduğunu dile getiren Özdemir Boyraz, teşekkürlerimi sunuyorum. Üretici kadınlara destek olarak elini taşın altına koydu ve hiçbir karşılık beklemeden 223 standı boyadı. Kadınlarımız da kendi aralarında topladıkları parayla boya aldılar ve aidiyet duygusunu hep birlikte ortaya koydular. Umarım Boyraz’ın bu davranışı Türkiye örnek olur” şeklinde konuştu.