HALK BULUŞMASI
26.03.2018

Değerli Dostlar;

Göreve geldiğim ilk günden bu yana 300'ü aşkın Halk Günü gerçekleştirdik.

Her gün sosyal belediyecilik anlayışımızla halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Gelen talepler üzerine her ayın son salısı geniş katılımlı halk buluşmaları yapma kararı aldık.

Daha iyi hizmet üretmek, Mutlu Mezitli’yi birlikte oluşturmak için mahalle muhtarlarımızla, site başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz halk günlerini önemsiyorum.

Her mahallenin sorununu yerinde ve doğrudan sizlerden dinledim. İstisnasız tüm mahallerimizi ziyaret ederek, birlikte yönetim olgusunu hayata geçirmek için çalıştım.

Şimdi bu hizmeti bir başka boyuta daha taşıyoruz.

Halk Günlerinin yanı sıra, her ay bir mahallemizde geniş katılımlı Halk Buluşmalarında bir arada olacağız.

Halk Buluşmalarının ilkini Menderes Mahallemizde yapacağız.

27 Mart 2018 Salı Günü, saat 18.00'de Demokrasi Meydanında mahalle halkımızla kucaklaşacağız.

Belediyemizin müdürleri ile sizlerden gelen talepleri dinleyeceğiz.

Bu güzel sohbet ve sonrasında birlikte seslendireceğimiz konsere katılımınız Mezitlimizi daha yaşanabilir bir kent yapmak için önemlidir.

Söz verdiğim gibi;

MEZİTLİ'Yİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ!.

Neşet TARHAN

Mezitli Belediye Başkanı