MEZİTLİ BELEDİYESİ TAŞERON İŞÇİ SINAV KOMİSYONU KESİN KARARI
30.03.2018

01 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete yayınlanarak yürürlüğüe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmesi Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnemenin Geçici 23 ve Geçici 24, maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların Tespit Komisyonu başlıklı 33. maddesinin (1.) fıkrası hükümlerin istinaden ilgi yazı ile görevlendirilen komisyonumuzun, 30 03 2018 tarihli kararı yazı ekinde sunulmuştur.