İsmail Küçükkaya Mezitli’de vatandaşlarla buluştu
14.04.2018

Fox Tv Çalar Saat Program yapımcısı İsmail Küçükkaya, Mersin’e gelerek, Mezitli’de mavinin tonları arasında seyahat etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Küçükkaya Mezitli’yi gezdi, vatandaşlarla görüştü.

’Çalar Saat’ programının sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya, Mezitli’ye gelerek, Soli Pompeiopolis Antik Kenti Bisiklet ve Yürüyüş Yolu ile Balık Pazarı’nı ziyaret etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Küçükkaya, vatandaşlarla görüşerek, bol bol fotoğraf çektirdi. Geçmişi yaklaşık 3 bin yıla dayanan Soli Pompeiopolis Antik Kenti’ni gezen Küçükkaya, belediye tarafından yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda yürüyüş yaptı. Mezitli’ye eşi ile birlikte gelen Küçükkaya’ya, Başkan Tarhan, eşi Sembol Tarhan ve kızı Erinç Tarhan da eşlik etti. Daha sonra Balık Pazarı’nı ziyaret eden Küçükkaya, Mezitli’yi çok sevdiğini, Belediyenin çalışmalarını çok beğendiğini, Mersin’e her gelişinde Mezitli’yi ziyaret ettiğini ve görülmeye değer bir yer olduğunu ifade etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da ekranların sevilen yüzü Küçükkaya’ya Mezitli’nin tanımına katkıda bulunduğu için mutluluklarını ifade ederek, ilçe halkı adına şükranlarını sundu.