Evlere Servis Belediye Hizmeti
01.05.2018

Mezitli Belediyesi, yeni bir uygulaması ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her cumartesi ve Pazar günleri farklı bir bölgeye giden ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi hizmetler verecek.

Halkının mutluluğunu ve Mezitlili olmanın hazzını yaşamasını hedefleyen Mezitli Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Hafta arası çalışan vatandaşları düşünerek harekete geçen Mezitli Belediyesi, ‘Kolay Ödeme Aracı’ ile evlere servis hizmeti vermeye başladı. Her hafta sonu farklı bir bölgeye giden araç, vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk gibi hizmetler sunacak. Uygulama, Belediye tarafından görevlendirilen yetkili personel tarafından her hafta sonu 10.00-16.00 saatleri arası hizmet verecek. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar pos cihazı ile de kolaylıkla işlemlerini yapabilecek.

UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Deniz Yıldızı ve Barbaros sitelerinde hizmet vermeye başlayan ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşların büyük beğenisini topladı. Yoğun ilgi gören uygulama ile çok sayıda vatandaş evinin önünde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirdi. Uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Belediyeye gitmeden evimizin önünde işlemlerimizi hallediyoruz. Başkanımıza bize bu kolaylığı sağladığı için teşekkür ederiz” dedi.

İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ

Hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her hizmetimizi planlarken, halkımızın gereksinimlerini ve mutlu olmasını gözetiyoruz. Vatandaşımızın Mezitli’de yaşamaktan mutlu olmasını isteyerek, ihtiyaca göre hizmet üretiyoruz. Hafta arası çalışan vatandaşımızı düşünerek hafta sonu hizmet verecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Hizmet sadece aracın bulunduğu site halkına değil, aracın bulunduğu bölgeye giden tüm Mezitli halkı bu hizmetten yararlanabilecek” dedi.

HER HAFTA SONU FARKLI BÖLGEDE HİZMET VERECEK

Vatandaşların Kolay Ödeme Aracı’na gösterdiği ilginin ne denli doğru bir hizmet yaptıklarının göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Her hafta sonu aracımız farklı bir bölgede konuşlanacak ve halkımızın ihtiyacına hizmet verecek. Borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ödeme gibi hizmetlerin yanında bize bir şekilde ulaşamayan vatandaşımız için de bir irtibat köprüsü gibi hizmet edecek” diye konuştu.

‘Kolay Ödeme Aracı’ önümüzdeki bu hafta sonu ise Denizhan 2 ve Liparis 1 sitelerinde hizmet verecek.