Manuş Baba Mezitlileri coşturdu
05.05.2018

17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Manuş Baba Mezitlililer ile buluştu. Soli Pompeiopolis Arena’da gerçekleşen konserde, gençlerin sevgilisi Manuş Baba, şarkılarını alanı dolduran 20 bin kişiyle birlikte söyledi.

Mezitli, 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersinli sanatçı Manuş Baba’yı ağırladı. Manuş Baba, ‘Dönersen Islık Çal’, ‘Eteği Belinde’, ‘Değmez’, ‘Haberin Var mı?’ gibi gençlerin diline dolanmış şarkılarını Mezitlili müzikseverler için seslendirdi.

ŞARKILARINI 20 BİNİ AŞKIN SEYİRCİ İLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Türkiye’nin en önemli antik tarihine sahip olan Mezitli Soli Pompeipolis Antik Liman’da ücretsiz olarak sahne alan Manuş Baba konserine,Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve 20 bine yakın müziksever katıldı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, genç sanatçı unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAŞKAN TARHAN İLGİNÇ BİR BULUŞMA SAĞLADI

Kendisinin Tarsuslu olduğunu ve Mersin’i sokak sokak bildiğini ifade eden Manuş Baba, “Bizi bu alanda buluşturan Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a ve Mersin Uluslararası Müzik Festivali Komitesine teşekkür etti.

Konseri seyircilerle birlikte izleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilginç bir buluşmaya da imza attı. Başkan Tarhan, seyirciler arasında Manuş Baba’yı gözyaşları içerisinde izleyen genç bir kızın konser sonunda Manuş Baba ile buluşmasını sağladı.

MEZİTLİ’Yİ KÜLTÜR, SANAT DOLU BİR YAZ BEKLİYOR

Başkan Tarhan konserin sonunda sahnede ünlü sanatçıya çiçek takdim etti. Sanat ve Kültür kenti olan Mezitli’de birbirinden değerli sanatçıları ağırladıklarını söyleyen Başkan Tarhan, 16 Haziran günü Melek Mosso’yu, Soli Pompeiopolis Güneş Festivali kapsamında da 30 Haziran, 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde Duman Grubu, Fazıl Say ve Selda Bağcan’ı ağırlayacaklarının müjdesini verdi.