Tepeköy en tepeden seyredilecek
01.06.2018

Mezitli Belediyesi, yeşili ve doğal güzellikleriyle Mersin’in en özel yerlerinden birsi olan Tepeköy’e seyir terası yaptı. Yapılan balkon ve çevre düzenlemesi ile vatandaşlar, Tepeköy’ün güzel manzarası seyretme imkânı buldular.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği halk günü sonrası vatandaşların seyir terası talebini yerine getirdi. Kuran Kursu yolunda belediyeye ait bölgede yapılan seyir terası, Tepeköy Mahallesi’nin güzelliklerine yukarıdan bakma imkânı sunuyor. İçerisinde doğal kaynak suyunun yer aldığı, çeşitli meyve ağaçları ve çiçeklerinde bulunduğu seyir terası yayla serinliğini, güzel manzarayla taçlandırmak isteyen vatandaşlara bulunmak için bir fırsat sunuyor.

Yaptıkları hizmetleri vatandaşların talebine göre şekillendirdiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bir halk günü sonrası vatandaşlar bana bu bölgeyi gezdirerek bir seyir terası yapılmasını istemişlerdi. Biz de bu talepler çerçevesinde doğal güzellikleri bozmayacak bir proje geliştirdik. Vatandaşlarımız şimdi bu nezih ortamda çaylarını yudumlarken Tepeköy’ü yukarıdan seyredecekler. Atıl durumda olan bu bölge artık yeni bir cazibe merkezi oldu” diye konuştu.