Sosyal Medya ‘Umut’ oldu
14.06.2018

Mezitli Belediyesi’nin sosyal medyadan başlattığı kampanya büyük yankı buldu. Doğumundan itibaren spastik serebral palsi hastalığı ile mücadele eden Muhammet Umut Özelçi (4) ihtiyacı olan yürütece Hayırsever Yiğit Gökşen’in desteği ile kavuştu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hayırsever İşadamı Gökşen ile evine giderek yürüteç ile ilk adımlarını önce korkarak sonra sevinçle atan Umut’un ve ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

UMUDUMUZUN YANINDA OLACAKLAR

Mezitli Belediyesi çalışanlarının sürekli kendilerini ziyaret ederek Umut’la yakından ilgilendiğini ifade eden baba Bekir Özelçi, “Başkanımıza çok teşekkür ederiz. 4-5 aydır gerek başkanımız gerekse belediye çalışanları bizden ilgiyi eksik etmediler. Şimdi de değerli hayırseverimiz Yiğit Bey ile tanıştırdılar. Biliyorum ki bundan sonra da hep Umut’umuzun yanında olacaklar” dedi.

UMUT’A UMUT OLDUK

Hayırsever İşadamı Yiğit Gökşen, “Belediyemizin elbette bu yürüteci alabilecek gücünün olduğunu biliyorum. Ancak bizi bu tür kampanyalara ortak ederek insanlar arasında dayanışma ruhunu harekete geçirmekte. Umut’umuzun bu heyecanını ve sevincini görmek her şeye değer. Bize bu fırsatı sunduğu için Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Umut’a umut olduysak ne mutlu bize” dedi.

HERKESİN MUTLU OLMASINI UMUT EDİYORUM

Umut’un vücut hareketlerini geliştirmesi için uzaktan kumandalı araba hediye eden Başkan Tarhan, tüm vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını ifade ederek, “Biz istiyoruz ki bayram günlerinde hiçbir insanımız hastanelerde, cezaevlerinde geçirmesin. Herkes ailesinin yanında olsun. Ramazan Bayramı Arefesinde Umut’u ve ailesini ziyaret ederek, onlara destek olmak istedik. Belediyemizin sağlık ekipleri bundan sonra da yavrumuzun sağlık durumunu sürekli olarak kontrol edecekler. Umut ediyorum ki Umut, bu destekler sayesinde önümüzdeki bayrama bizimle birlikte daha iyi durumda girecektir” diye konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı