MEZİTLİ’DE UNUTULMAZ MELEK MOSSO GECESİ
17.06.2018

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yapılan anketlerde gençlerin en çok dinlemek istediği sanatçı olarak öne çıkan Melek Mossso’yu Mersinlilerle buluşturdu. Mezitli Belediyesi Amfitiyatro’da gerçekleşen konseri izdihama yol açtı. Genç şarkıcı binlerce kişilik koro ile söylediği ‘Kedi’, ‘Vursalar Ölmem’, ‘Umrumda Değil’ şarkılarıyla kulakları, sempatik hareketleriyle gönülleri fethetti.

---------------------------------

Düzenlenen kültürel ve sanatsal etkinliklerle öne çıkan Mezitli, dev bir sanat buluşmasına daha ev sahipliği yaptı. ‘Kedi’, ‘Vursalar Ölmem’, ‘Umrumda Değil’ şarkılarıyla gençlerin sevgilisi olan Melek Mosso, Mezitli Belediyesi Amfitiyatro’da Mersin halkıyla buluştu. Melek Mosso’nun birbirinden güzel şarkılarını, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Milletvekili Adayları Nevin Zaimoğlu ve Mahir Başarır, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce Mersinlinin oluşturduğu koro ile seslendirdi. İki saati aşkın şarkılarını seslendiren Melek Mosso, şarkılarıyla kulakları, sempatik hareketleriyle gönülleri fethetti.

Tribünlerde yer bulamayan çok sayıda müziksever, Mezitli Belediyesi tarafından özel yaptırılan minderler üzerinde konseri izledi.

‘SANATA DEĞER VERENLER BAŞ TACIMIZDIR’

Konserin ardından genç sanatçıya çiçek ve Soli Pompeiopolis antik kentinin resminin yer aldığı cam gravür hediye etti. Mersin halkı ile buluşmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Melek Mosso, “Ülkemizde kültür ve sanat giderek azalmakta, yok olmaya doğru gitmekte. Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan gibi, sanatı ve sanatçıyı baş tacı edenlerin başımızın üstünde taşırız. Bugün bizi buluşturan Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Daha çok bir araya geldiğimiz günler bayramların özlemini duyuyoruz” diye konuştu.

‘ASIL BAYRAM SÜRPRİZİNİ HAFTAYA HALKIMIZ YAPACAK’

Gençlerin her zaman en doğru şeyi yapacaklarına inandığını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yapılan anketlerde en çok Melek Mosso’yu dinlemek istedikleri ifade etmeleri üzerine ünlü sanatçıyı Mezitli’ye getirdiklerini söyledi. Sanatçının performansını ve gençlerin ilgisini görünce ne denli doğru bir tercih yaptıklarını anladıklarını burgulayan Başkan Tarhan, “Biliyoruz ki gençlerin gittiği yol en doğru yoldur. Gelecekte güzel, özlenen Türkiye’yi gençlerimiz ve kadınlarımız kuracaktır. Biz gençlerimizin çok istediği Melek Mosso ile halkımıza bayram sürprizi yapmak istedik. Ama asıl büyük bayramı önümüzdeki pazar günü halkımız yaşatacak” dedi.

‘MEZİTLİ HALKINI SANAT DOLU BİR YAZ BEKLİYOR’

Mezitli’nin kültür ve sanat şehri olarak anıldığına dikkat çeken Başkan Tarhan, 29 Haziran tarihinde Duman Grubu’nu, 30 Haziran tarihinde Fazıl Say’ı, 1 Temmuz’da Selda Bağcan’ı ve 6 Haziran’da ise Metin Akpınar’ı Mersin halkı ile buluşturacaklarının müjdesini verdi. Başkan Tarhan, tüm Mersinlileri, Mezitli’de yaşanan kültür sanat buluşmalarına davet etti.