Toros Dağları’nın eşsiz güzelliğinde ‘HALK GÜNÜ’
20.06.2018

Toros Dağları’nın eşsiz güzelliğinde ‘HALK GÜNÜ’

Yaptığı hizmetlerin yanı sıra vatandaşa yakınlığıyla da bilinen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Halk Günü etkinliğini Toros dağlarının eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleştirdi. Bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan “Halkımızın belediyemize olan güveni ve memnuniyeti çalışmalarımızda bizlere moral veriyor” dedi.

Salı günü düzenlenen Halk Günü’nün bu haftaki durağı Kocayer Mahallesi oldu. Başkan Tarhan, Mezitli merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede olan Kocayer Mahallesi’ni ziyaret ederek, birim müdürleriyle birlikte bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek dilek ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Tarhan, Toros dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde vatandaşların sorularını yanıtladı, şikâyetlerine çözüm buldu. Bir vatandaşın mahallenin girişine astığı ‘Hoş geldin. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz’ yazısı dikkat çekerken, bölge halkının memnuniyeti de gözlerden kaçmadı.

HALKIMIZIN GÜVENİ BİZLERE MORAL VERİYOR

Bölge halkının misafirperverliğinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, memnuniyetini dile getiren Başkan Tarhan, “Kırsal bölgesinde bulunan vatandaşlarımızı sıklıkla ziyaret ediyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de Toros Dağlarının eşsiz güzelliğine sahip Kocayer Mahallesi’ndeki vatandaşların misafiri olduk. Bizleri çok sıcak karşıladılar. İlçemizin dört yanında bulunan tüm mahallelerimizi sorunlarını çok iyi biliyor, aşamalı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Daha önce de Kocayer’e komşu olan Tepeköy Mahallesi’ni de ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla samimi bir ortamda Halk Günü düzenledik. Tepeköy Mahallesi’ndeki vatandaşların birçok talebini yerine getirerek, muhteşem bir seyir terasını da mahallemize kazandırdık. Halkımızın belediyemize olan güveni ve memnuniyeti çalışmalarımızda bizlere moral veriyor” ifadelerini kullandı.

Haber ile ilgili resim bulunamadı