Bağcan’dan Mezitli'ye teşekkür
03.07.2018

8. Soli Güneş Festivali için geldiği Mezitli’de hayranlarına doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşatan Selda Bağcan ve ekibi, Mezitli Belediyesi’ne özel teşekkür mesajı gönderdi. Gösterilen ilgi ve yapılan titiz çalışma nedeniyle teşekkür edildiği ifade edilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Merhabalar,

Müzisyenlik kariyerim boyunca Türkiye'nin ve dünyanın birçok yerinde çeşitli organizasyonlarda bulunup, Mersin'e de birçok defa konser amaçlı geldim.

Sorumluluklarını aldığım ekiplerin teknik ve organizasyon detaylarıyla ilgilenirken yapılan organizasyonların çoğunlukla amatörce yönetildiğine şahit oldum. Özellikle ülkemizde katıldığım festivaller içindeki en doğru yönetilen, en disiplinli ve titiz organizasyona imza attığınız için size ve tüm emeği geçenlere Selda Bağcan orkestrası adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle,”

Haber ile ilgili resim bulunamadı