MEZİTLİ BELEDİYESİ SU PARKI SICAK YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ OLDU
17.07.2018

Mezitli Belediyesi Su Parkı, yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte Mersinlilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar hem serinleme imkânı buluyor hem de lüks tatil siteleri ayarında olan su parkında eğlenme şansı yakalıyorlar.

----------------------------------

Serinlemek ve eğlenmek isteyenler Mezitli Belediyesi Su Parkı’nda bir araya geliyor.Yaz sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte kapılarını vatandaşlara açan Mezitli Belediyesi Su Parkı, yoğun ilgi görüyor.Su, eğlence ve güneşin buluştuğu tesiste çocuk ve büyük havuzu, oyuncak grupları, kafeterya, soyunma odaları ve duşları içinde barındıran kompleks tüm Mersin ve çevre illerden gelenlerin nefes alabildikleri, aileleri ile birlikte huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebildikleri merkezlerin başında geliyor.

VATANDAŞLARIMIZA DOYASIYA EĞLENEBİLECEKLERİ BİR ORTAM HAZIRLADIK

Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryalarımız mevcut. Bunun yanında, engelli vatandaşlarımız hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Özellikle engellilerimize özel düzenlemeler yaptık. Engellilerimiz, girişten başlayarak soyunma kabinleri, havuzları ve tesisimizin diğer imkanlarından kolaylıkla yararlanabilecekler" şeklinde konuştu.

BÖLGENİN EN TEMİZ HAVUZU

Belediye olarak sağlık ve can güvenliği konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Tarhan, "Havaların ısınmasıyla beraber, havuzumuzu halkımızın hizmete açık. Cumartesi ve Pazar günleri havuzumuz sadece ailelere hizmet veriyor. Temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle de Pazartesi günleri kapalı oluyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın havuzdan en iyi şekilde yararlanmaları için gerekli çalışmaları tamamladık. Havuz bakımı ve güvenliği için deneyimli ekip oluşturduk. Havuzumuzda ilk yardım, havuz teknisyeni, cankurtaran ekibi, havuz bakım yetkilisi ve yönetici olmak üzere toplamda 16 personelimiz hizmet veriyorlar. Olası bir durumda ekiplerimiz anında müdahale bulunabilecekler" diye konuştu.

16 KAMERA İLE 24 SAAT İZLENİYOR

Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü 10: 00 ile 18: 00 saatleri açık olan Su Dünyası özellikle temizliği ve içerisinde barındırdığı sosyal imkânları ile bölgenin en iyisi olma özelliğini bu yaz da sürdürüyor.

Toplamda 3 bin 500 metreküp kapasiteye sahip olan su parkında, 1 adet 50 santimetre derinliğinde 0-7 yaş gurubu çocuk havuzu, üç bölümden oluşan 60-90-110-140-150 santimetre kademeli derinliğe sahip yetişkin havuz ile 8 adet su kaydırağı bulunuyor. Havuzumuz güvenliği sağlamak adına, 2 MOBESE ve 14 sabit olmak üzere toplamda, 16 kamera ile 24 saat izleniyor.

Duş yerleri, bayan ve erkek giyim kabinleri, emanet dolaplar ve tuvaletler, belediye personelleri kontrolünde kullanılıyor. Hizmet kalitesi gereği her Pazartesi günü havuzun suyu boşaltılarak, genel temizliği yapılan, su parkı giriş ücreti günlük, 25 TL olup, Mezitli kart sahiplerine yüzde 20 indirim ile 20 TL olarak yararlanıyorlar.

Haber ile ilgili resim bulunamadı