HALK İSTEDİ BELEDİYE YAPTI
19.07.2018

Mezitli Belediyesi’nin hayırseverler işbirliği ile yapılan bir proje daha hayata geçiyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar arasında yapılan anketler sonucu belirlenen gençlik merkezinin açılışı; 20 Temmuz 2018 Cuma günü 18:00’de yapılacak. Merkez Mahallesi Eski Köy Caddesi Vatan Caddesi 52102 sokakta açılacak olan Mehmet Altunören Gençlik Merkezi’nde kütüphane, aktivite, dinlenme alanları bulunuyor.

HALK OYLAMASI SONRASI GENÇLİK MERKEZİ YAPILDI

Hayata geçireceği çalışmalarda bölge halkının görüşünü alarak hizmet üreten Mezitli Belediyesi, bin 280 metrekarelik eski belediye garajına ne yapılması gerektiği konusunda alana komşu olan binaların kapısını çalarak anket düzenlendi. 'Gençlik merkezi, kapalı çocuk yüzme havuzu, mini konferans salonu, kapalı yetişkin yüzme havuzu, nikah salonu ve sizin tercihiniz' şıkları sunulduğu ankete katılanların tamamına yakını oyunu gençlik merkezi yönünde kullandı.

Daha önce birçok projede olduğu gibi gençlik merkezinin yapımı için hayırseverlerin desteğini alan Mezitli Belediyesi, bu projede de işbirliğine gitti. Gençlik merkezi işadamı İhsan Altunören tarafından babası Mehmet Altunören adına yapıldı.

HALKIMIZ HER ZAMAN EN DOĞRU KARARI VERMİŞTİR

Mezitli'yi yönetirken demokratik ve birlikte hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Biz her zaman önce halkımızın isteklerine önem verdik. Bunu da en demokratik yöntemle, yani vatandaşlarımıza sorarak uyguladık. Viranşehir Sahil Yolu için yaptığımız oylamadan sonra gençlik merkezi yapımında da vatandaşımızın görüşüne başvurduk.Vatandaşlarımız da bu alana gençlik merkezi yapılmasını istedi. Hayırsever İşadamı İhsan Altunören bu alana babasının adının verilmesi koşuluyla gençlik merkezi yapacağı taahhüdünde bulundu. Belediye meclisimiz bu talebe olumlu yaklaştı ve Merkez Mahallemize çok önemli bir tesis kazandırmış olduk. Gençlik merkezinin açılışı; 20 Temmuz 2018 Cuma günü 18:00’de yapılacak.Bu tarz alanlarımızın değerlendirilmesinde en iyi halkımız karar verecektir" dedi.

Haber ile ilgili resim bulunamadı